Velkommen til WINTPOWER

Daglig vedlikeholdsmetode for mobilt generatorsett

Det grunnleggende vedlikeholdet av mobilt generatorsett består av seks komponenter.Hvis enheten kjører ofte, forkort vedlikeholdsperioden for å sikre at enheten er i normal driftstilstand.

Rengjøring og vedlikehold.Rengjør dieselmotoren, AC synkront mobilt generatorsett og kontrollpanel (boks) og diverse tilbehør i og utenfor overflaten.
2. Stram til Vedlikehold.Kontroller tilkoblings- eller installasjonstilstanden til den utsatte delen av det mobile generatorsettet, stram til den løse delen om nødvendig, skift ut noen manglende eller skadede bolter, muttere, skruer og låsepinner.
3. Reparasjon og vedlikehold.For å kontrollere den tekniske tilstanden til hver organisasjon, instrument og enhet av enheten, og vedlikeholde den i henhold til kvalitetsstandarder eller driftsforhold når det er nødvendig.Slik som ventilklaring, drivstofftilførselstid, dieseloljetrykk, etc.
4. Kretsvedlikehold.Rengjør, sjekk og reparer elektriske apparater og instrumenter, smør deres bevegelige mekanismer, bytt ut noen skadede eller substandard deler og ledninger, kontroller og vedlikehold batterier, etc.
5. Smøring og vedlikehold.Rengjør dieselmotorens smøresystem og oljefilter.Skift eventuelt filterelementet eller filteret og tilsett fett (som vifter, lagre osv.).
6. Ekstra vedlikehold.For å sjekke oljetanken og ta hensyn til mengden oljelagring, i henhold til behovet for å legge til diesel;Kontroller oljepannen, vær oppmerksom på kvaliteten og den totale mengden olje, om nødvendig for å erstatte eller tilsette smøreolje;Sjekk vanntanken, vær oppmerksom på den totale mengden kjølevæske, og fyll på kjølevæske om nødvendig.

vfvfdz

trist


Innleggstid: 21. mars 2022